Barnsligt roligt!!


I Lördags var det avslutning med innebandy laget och avtackning av Tränaren som ska styra skutan mot Kalmar och träna Div.2 laget CL-98.

 Vi började med Paintboll och detta låtsas krig är ju barnsligt roligt. Vi var 9st tappra krigare och det fanns lika många stilar som deltagare. Ett exempel var att en som själv kallade sig "snipern" (nämner inga namn) han gömde sig så väl att ingen kunde hitta honom, problemet var att han inte kunde skjuta någon heller!!  Men han var nöjd med att inte bli ut skjuten. Sedan kan man ju inte missa ett tillfälle att skjuta sin gamla tränare i huvudet J....lyckades med just detta 2ggr....He He He! MEN jag var inte värst, för det var en person som gav Coachen tre stora blåmärkena och sedan gav han sig på journalisten. Dom blåmarkerna kommer nog finnas kvar på hans rygg ett par dagar till. Men ack var roligt det är och vädret gjorde ju inte saken sämre.....kort och gott så är det BARNSLIGT ROLIGT!!


Efter Paintbollen var det avfärd till Bollagården där vi bastade & drack lite vuxendricka. Sedan var det mat....Exotisk planka....mer vuxendricka och Musikquiz. Det visade sig att journalisten var en riktig hejare på Musikquiz och en underhållare av stora mått, synd att han inte kommer stanna i Värnamo.
Men I det hela taget en mycket lyckad dag.... Ett stort tack till alla inblandade och speciellt till Rainman som vanligt höll i mycket även om han i år (efter lite skäll J) delade upp uppgifterna lite. Tillsist vill jag bara önska Blomman lycka till i Kalmar med det nya laget och allt runt omkring.

9st Tappra krigare!!

Kommentarer
Postat av: Blomman

Jag håller med dig helt sjukt roligt. Tack för en mycket trevlig dag och kväll.

2009-04-20 @ 11:55:24
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0