En ganska stressig vecka...

Äntligen dags för en uppdatering igen efter en ganska stressig vecka med allt ifrån Kalas för wiggo i Söndags till avslutning för mina 6-åringar. Lägg där till att det har beläggningen på jobbet hör ökat markant.

Det började i Söndags med Släkt kalas för Wiggo. Pojken fyllde 7år (oj vad tiden går fort) och vilka presenter han fick....Cykel, En liten Notebook dator, kläder, Fotboll+fotbollsmål, keps mm. och sedan pengar (han sparar till ett Nintendo wii). När vi frågade honom nån dag senare vilken present han tyckte var den bästa svarade han lite oväntat.......Fotbollen och Målet.

Måndag och Tisdagen så var det övertid på jobbet....


Onsdagen började lite tårta på sängen för Wiggo för det hans födelsedag sedan jag var med Tilde på Vårdcentralen. I helgen som var så började hon få små blåsor på händernas ovansida och på tisdags kvällen så var det så illa att vi bestämde oss för att kolla upp det. Väl hos läkaren så sa dom att dom aldrig sett nått liknande och kunde inte säga vad det var. Man trodde att det är något som hon kommit i kontakt med som gett blåsorna. Det kommer nog att försvinna inom 1-2veckor. Om det inte försvann eller blev bättre så skulle vi kontakta dem igen.....

Men onsdagen var långt ifrån slut, lämnade Tilde på dagis igen...körde till jobbet och jobbade i några timmar. Sedan var det MC-Donalds för det hade Wiggo bestämt och efter det så lämnade familjen av mig vid skolan för lite CAD-kurs.....fick reda på Tenta resultatet. Jag är nöjd med resultatet. Hade 2 fel och fick MVG. Ett slarv fel och ett måttfel på en ritning....helt OK faktiskt.


Torsdagen var det avslutningsfest för innebandyskolan. Först var det Pizza och sedan prisutdelning.

Alla som varit med och tränat fick ett träningspris....


Och så idag fredag kommer hem från jobbet, Min fru har en vännina och hennes barn hemma, Wiggo´s kompis kom också förbi efter lite fotboll, brottning på studsmattan så var det dags för en veckohandling på CityGross.....så det har varit ganska lugn faktiskt.Har nu sjunkt ner i soffan och "relaxar" lite.

För imorgon är det 80års kalas...Lindas Morfar fyllde nämnligen 80år i Torsdags och nu ska han firas.

På Söndag ska Wiggo ha kalas med sina kompisar.....Bowlingkalas så vi slipper att hålla i det och vi slipper vara hemma.

Hoppas att nästa vecka blir lite lugnare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0