Äntligen spyfritt!!

Familjen
ÄNTLIGEN så är barnen spyfria....Gutt.
Vi har en späckad helg att se fram emot...Imorgon ska Tilde på Kalas hos en Dagis kompis. Jag ska spela match i Mariannelund. Vi åker kl12 och är nog hemma igen tidigast vid 21.
Samtidigt är det kalas i Värnamo för Lindas kusin som fyller 19år.
Och på Söndag är det Wiggos tur att gå på kalas och direkt efter det är det Innebandyträning för 6åringarna. Det kommer bli fullt ös hela helgen!

Innebandy
Vi möter Mariannelund i Mariannelund och dom är ett mycket starkt hemma lag. Av deras 7segrar har dom tagit 5 på hemma plan, Dom har bland annat slagit Lagan & Forserum. Det enda laget som vunnit där är Moheda, Så vi har ingen lätt uppgift framför oss.
Tycker att det är tråkigt med alla spelar bort fall denna säsongen......Erik Sand, Dalen, Tulan, Hålle, Bäckman, Bergqvist, Igor, Kasper & Hampus det var alla jag kom på så här på rak arm.....kanske är fler?
Det finns naturligvis olika orsaker till dessa avhopp och jag tänker inte kommentera något av dem, Men jag tycker att det är tråkigt när någon slutar eller tvingas till det av tex. skada.  
Hur går det imorgon då?? Jag hoppas och tror på tre nya poäng imorgon!!

Fiske & Övrigt
Stugan är nu bokad och det är dax att börja damma av dom gamla flugbindning sakerna. Man måste ju fylla på askarna lite, Får vi se om man glömt hur man gör . Det får bli back to basic...REDTAG osv.
Sedan ska jag och min gamla vapendragare Rickyboy gå en kvällskurs på vuxenskolan i Värnamo....CAD Teknik A. Ska bli kul att lära sig något nytt, Vårterminen blir det 2D Autocad 2009 och till hösten är det en fortsättningskurs med 3D (vet inte vilket program). Alltid nyttigt att lära sig lite ritningslära osv.......

Som ett brev på posten!

Igår natt var det Tilde som spydde och som ett brev på posten.....Sent igår kväll började Wiggo ulka.
Nu börjar det bli riktigt spännande....kommer någon mer att drabbas?? Sedan har tänkt på en sak, Varför blir barn (i alla fall våra) oftast sjuka sent på kvällen eller natten?? 
Jag har faktiskt ingen bra teori om varför det är så.....

 

Man lär sig hela tiden!!

Så....Nu kan jag lägga upp bilder på bloggen också!!
Bilden är tagen en Söndagsmorgon i september 2005 vid Lilla Havssjön uppe på Hökensås.
En mycket stämningfull bild tycker jag....lite överaskande är att det är min bror som tagit bilden. Han hade nog ingen aning om hur bra den blev ;-)

Ser fram emot vår lilla fiske helg även om det är ca 5månader kvar!!

Morgondimma på Hökensås!!


Först Ansiktsbok och nu detta!!

Vad har hänt??
Först går man med i ansiktsbok och nu har man startat en blogg!!
Man måste få skriva av sig lite.....hur har man lyckats överleva innan detta fenomen, BLOGG??
Skämt å sido, Vad ska jag skriva om?? Det kommer nog att bli om saker som händer familjen och om mina intressen, Innebandyn och fiske.
Vi börjar med familjen...Tilde har spytt ett par gånger inatt. Alltid lika mysigt att vakna av att någon skriker och när man kommer dit så "badar" hon i spy. Bara till att riva av alla sängkläder och duscha av Tilde. Lite svårt att somna sen, för man vet ju att det med stor sannolikhet kommer mer och det vill man samla i en hink istället för i sängen. Nästa spännande sak är......kommer nån mer drabbas. Vi får väl se...
Bandyn, JA vad säger man. Heaven and Hell!!
MIN TEORI är att vi tränar alldeles för lite ihop för att kunna bli ett top lag i 4:an. Kvaliteérna finns i laget. Men en träning i veckan med dom som är aktuella för att starta matchen är för dåligt. På lördag ska vi iallfall möta Mariannelund...KUL!!
Fisket då.
Jo, tänkte beställa en stuga på Hökensås 12-14Juni idag. En hel helg med flugfiske och grabbsnack!!
Kan knappast bli bättre. Senast vi var där var sept-05. Då hade vi lite tur med boendet.....beställde en stuga för 4-6pers, Men pga dubbelbokning fick vi ett helt hus istället för samma peng. Vi hade bra väder & sällskapet var mycket trevligt. Det enda som kunde varit bättre var fisket.....men det är ju sånt man inte styr över. Fisken ville helt enkelt inte ha våra flugor!! Men vi var inte ensamma om att inte få fisk, det var fler talet där som sa att det var väldigt sparsamt med hugg. Gutt att man inte var ensam i alla fall :-) !! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0