Först Ansiktsbok och nu detta!!

Vad har hänt??
Först går man med i ansiktsbok och nu har man startat en blogg!!
Man måste få skriva av sig lite.....hur har man lyckats överleva innan detta fenomen, BLOGG??
Skämt å sido, Vad ska jag skriva om?? Det kommer nog att bli om saker som händer familjen och om mina intressen, Innebandyn och fiske.
Vi börjar med familjen...Tilde har spytt ett par gånger inatt. Alltid lika mysigt att vakna av att någon skriker och när man kommer dit så "badar" hon i spy. Bara till att riva av alla sängkläder och duscha av Tilde. Lite svårt att somna sen, för man vet ju att det med stor sannolikhet kommer mer och det vill man samla i en hink istället för i sängen. Nästa spännande sak är......kommer nån mer drabbas. Vi får väl se...
Bandyn, JA vad säger man. Heaven and Hell!!
MIN TEORI är att vi tränar alldeles för lite ihop för att kunna bli ett top lag i 4:an. Kvaliteérna finns i laget. Men en träning i veckan med dom som är aktuella för att starta matchen är för dåligt. På lördag ska vi iallfall möta Mariannelund...KUL!!
Fisket då.
Jo, tänkte beställa en stuga på Hökensås 12-14Juni idag. En hel helg med flugfiske och grabbsnack!!
Kan knappast bli bättre. Senast vi var där var sept-05. Då hade vi lite tur med boendet.....beställde en stuga för 4-6pers, Men pga dubbelbokning fick vi ett helt hus istället för samma peng. Vi hade bra väder & sällskapet var mycket trevligt. Det enda som kunde varit bättre var fisket.....men det är ju sånt man inte styr över. Fisken ville helt enkelt inte ha våra flugor!! Men vi var inte ensamma om att inte få fisk, det var fler talet där som sa att det var väldigt sparsamt med hugg. Gutt att man inte var ensam i alla fall :-) !! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0