1st Wollywom och 1 en wollyBuggerFörra helgen plockade jag fram mina gamla flugbindnings saker, oj oj oj vilken nostalgi tripp.

Det fanns ganska mycket saker, endel som åkte direkt i soporna men också en hel del som går att använda. Kunde inte låta bli utan jag band 2 flugor,

En WollyBugger

&
En WollyWorm   

Ringrostig?

JA, men det vore väl konstigt annars. 2004 band jag en fluga senast. Det kommer bli fler flugor framöver...Det bestämdes att vi skulle försöka träffas på söndags eftermiddagarna och binda upp ett litet förråd inför våran fiskehelg på Hökensås. Kan bli riktigt trevligt med kaffe, flugbindning och en hel del gamla fiskehistorier.

Min utrustning skall också förnyas, det ska bland annat inhandlas ett par vadarbyxor, sedan blir det nog lite tafsar osv.


Jag missade min CAD-kurs i onsdags pga. Att den nya tränaren i innebandyn ville träffa alla spelare och berätta lite om sig själv och om hans tankar inför kommande säsong. Tråkigt för honom att intresset var så dåligt från "a-lags" spelarna sida. Han fick ju inte se/träffa laget utan bara en liten del av det.
Tränarens son såg riktigt vass ut och kommer vara en tillgång kommande säsong. Det kommer ev. bli fler nyförvärv.....det snackades om att det var 2st backar som hade kontaktats. Vi får väl se......

För ca. 2månader sedan köpte vi en "ny" bil, en Opel Zafira -05: och när jag skulle köra hem från jobbet i tisdags så startade den inte. Jag blev bara så trött. Allt lyste så det är ju inte batteriet, måste vara start spärren som spökar. Ringde till Linda som kom till jobbet med hennes bilnyckel, samma resultat startade inte. Då ringde jag till HolmgrensBil och då sa han att det troligtvis är batteriet. Är det inte tillräckligt med "kräm" i så försöker bilen inte ens att starta. Så det fick bli startkablar. Kändes lite konstigt att starta Opeln med hjälp av den gamle Passaten. Nu har jag ett nytt batteri och jag är 1000:- fattigare.


Kommentarer
Postat av: Släggan

Ja, det var synd att inte fler från A-truppen dök upp i onsdags, men det var rätt bra tempo ändå! Jepp...tränarens son (Adam hette han nog...) såg vass ut! Satte ju en snygg balja med...nästan i klass som de jag brukar hänga på kaxi-mali (undrar om två-mål heter så på finska...om inte så borde det göra det!!)

Aah...hade samma problem med min bil...fick med byta batteri...så jäkla sura pengar!! Fy!

2009-03-27 @ 22:41:18
URL: http://sledgemeister.blogg.se/
Postat av: Blomman

Fiske är kul Strandis,det sysslade jag med förr.Mest på skoj då, har aldrig flugfiskat. Kul att det rörpå sig i klubben. Själv lutar det åt att jag flyttar till annan ort för att träna ett lag högre upp. Men jag har inte bestämmt mig än. Blir festen av den 18 eller ?

2009-03-30 @ 13:25:41
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: MR. Beachharbour

YES Flower....avslutningsfesten är den 18april.

Men tider mm. får du ta med Klas!

Vi ses!!

2009-03-30 @ 17:24:48
Postat av: Blomman

Gott skall snacka med Reinman.

2009-03-30 @ 20:05:14
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0