Snål som bara.....

Wiggo har lyckats med bedriften att på kort tid dra sönder dragkedjan på 3st jackor och slitit ut 2par termobyxor. Vad gör man....köper man nya "vinter" grejer...eller?? Känns lite onödigt eftersom han säkert växt ur det tills nästa år. Efter att ha letat runt lite i stan på div. olika affärer så tillslut hittade min fru en vårjacka vind och regntät och sedan en tjock fleecejacka att ha under tills det blir varmare.Men inga byxor...bara till att leta vidare. Och efter många om och men så hittades även byxor. Så var det ett "problem" mindre.....


Det finns folk som är snåla, ibland kan det vara befogat, ibland så bedrar snålheten visheten.

Kurslitteraturen på Cad-kursen kunde man köpa genom kursledaren för 590:- då fanns boken på plats vid 2:a kurstillfället.

En person i min Cad-kurs klass har bestämt sig för att köpa kurslitterarturen på "nätet" för 500:-, Men tänkte nog inte på att det var 60kr i frakt och tydligen en lång leveranstid. Hon har nämligen inte fått boken ännu!! Allt detta för att spara 30:-, det gör inte saken bättre att hom har med sig eget kaffe till kursen som annars kostar 10:-.

Sedan nästa "stjärna" på kursen.....mannen utan datavana. Han sinkar hela klassen, frågar inte kursledaren så frågar han någon i hans närhet. Han frågar om allt.......Ganska störande när man sitter och försöker koncentrera sig på sitt, jag vet att man inte har någon skyldighet att hjälpa till. Men även om man inte hjälper honom så blir man ju störd. Jag tror att han snart inser att det är kanske vore en ide´att gå en grundkurs data först. Hoppas det iallafall!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0