Seriepremiär och Volvo-raggare!

Seriepremiären!

Då var premiären avklarad. Vi åkte till metropolen Virserum för att möta Kvillsfors som trillade ur Div.3 förra säsongen. Bra stämning i truppen, BOOBBOXEN var med, Weird Al spelades , kaffe fanns så det räckte till alla och vi var taggade.


Tycker vi börjar lite darrigt....Kvillsfors körde uteslutande med långbollar ner i hörnen, för att sedan försöka vända runt och hitta någon spelare i slottet för avslut. Vi låg inte riktigt så tätt på dom som vi skulle i början och dom skapade några heta chanser i 1:a perioden men Schltzen står i vägen.”Min” kedja med John och Robban fungerade ganska bra tycker jag, men jag är lite lat i defensiven....jag vet!! Vi låg på dem högt i banan och vann mycket bollar. De andra två kedjorna såg också bra ut....speciellt kul att se Fjunis kedjan ta för sig! Efter 1:a perioden leder vi med 0-1


I andra börjar vi spela ut lite mer och det märks speciellt i skott statistiken som blev förkrossande 1-10. Vi lyckas gör 2 mål i andra perioden och leder inför sista med 0-3.


Tredje perioden är en transport sträcka......Jag tycker vi kontrollerar händelserna bra, små misstag gör man alltid det gäller bara att minimera dem. Vi gör ytterligare 3mål i sista perioden och vinner matchen med 0-6.

En helt OK match från vår sida MEN vi ska inte vara nöjda utan jobba vidare......


Det mest spännande som hände var nog vår bussfärd hem, där en VOLVO-RAGGARE överskattade bromsarna på sin ”traktor”. Han helt enkelt hann inte stanna utan körde in i sidan på bussen.....inte mycket men tillräckligt för att skrapa bussen från bakdörren och bakåt. Killens ”ögonsten” en Volvo S70 med både lättmetallfäljar, tonade rutor OCH tärningar hängandes i innerbackspegeln klarade sig ganska bra.....en blinkers, ett extraljus och stötfångaren blev förstörda.

Det viktigast var att det inte blev några person skador...

NU LADDAR VI INFÖR HEMMA PREMIÄREN PÅ LÖRDAG!!!


RSS 2.0