The BearPunch 2009!

Bättre sent än aldrig......

Tänkte bara skriva några rader om vårt lilla äventyr i Göteborg.

11-13 september var det dax för Björnslaget och vi styrde bilarna mot Göteborg. Endel utan GPS och nån bil med en vilsen GPS. Efter många om och men så var alla på plats i vårt lilla klassrum på Hvitfeldtska Gymnasiet....till och med spindelmannen hade hittat dit. Vi hade vår BOOBBOX som spelade vår numera ”lagsång” Another one rides the bus med Weird Al Yankovic.

 

Vi hamnade i grupp 4 som innehöll följande lag

  • FBC Lerum

  • Lindås Waves IBK

  • Möndals IBF

 

1:a matchen (fredag kväll) var mot FBC Lerum Div.3 och vi gjorde en riktigt bra match där vi borde ha vunnit. Undertecknad borde gjort något mer mål med alla dom chanserna han hade....matchen slutade 2-2.

 

2:a matchen (lördag morgon) spelade vi mot Lindås Waves IBF Div.3. Jag tycker att vi gör en helt OK match. Ett par misstag som dom tar till vara på och dom leder med 3-1. Vi kämpar in 3-2 och jag tycker att det var bud på mer men det ville sig inte riktigt. Matchen slutar 3-2 till Lindås.

 

Sista gruppspels matchen var mot Möndals IBF Div5. Då lossnade målskyttet rejält och vi gjorde mål på i stort sett allt. Inte mycket att säga mer än att vi var lite bättre än Möndals IBF.....vi vinner den med 11-2 och blir 2:a i gruppen och går vidare till 8-dels final. Där vi fick möta Vänersborg Div.2

 

Matchen mot Vänersborg blev inte aldrig riktigt spännande.....mot ett så duktigt motstånd så måste man minimera misstagen och göra mål på chanserna som dyker upp, Vi lyckades inte med något av detta....Vi förlorar med 5-0. Inte mycket att säga om, dom var helt enkelt bättre än oss.

 

Överlag så tycker jag vi gör en bra CUP och det var en rolig helg.

Hur sammanfattar man då....

Spagetti är pasta, glöm aldrig matchtröjan sist men inte minst GLÖM ALDRIG ATT HÄLSA SANDÉN!!!

 

Nu laddar vi inför seriepremiären på Söndag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0