En ganska stressig vecka...

Äntligen dags för en uppdatering igen efter en ganska stressig vecka med allt ifrån Kalas för wiggo i Söndags till avslutning för mina 6-åringar. Lägg där till att det har beläggningen på jobbet hör ökat markant.

Det började i Söndags med Släkt kalas för Wiggo. Pojken fyllde 7år (oj vad tiden går fort) och vilka presenter han fick....Cykel, En liten Notebook dator, kläder, Fotboll+fotbollsmål, keps mm. och sedan pengar (han sparar till ett Nintendo wii). När vi frågade honom nån dag senare vilken present han tyckte var den bästa svarade han lite oväntat.......Fotbollen och Målet.

Måndag och Tisdagen så var det övertid på jobbet....


Onsdagen började lite tårta på sängen för Wiggo för det hans födelsedag sedan jag var med Tilde på Vårdcentralen. I helgen som var så började hon få små blåsor på händernas ovansida och på tisdags kvällen så var det så illa att vi bestämde oss för att kolla upp det. Väl hos läkaren så sa dom att dom aldrig sett nått liknande och kunde inte säga vad det var. Man trodde att det är något som hon kommit i kontakt med som gett blåsorna. Det kommer nog att försvinna inom 1-2veckor. Om det inte försvann eller blev bättre så skulle vi kontakta dem igen.....

Men onsdagen var långt ifrån slut, lämnade Tilde på dagis igen...körde till jobbet och jobbade i några timmar. Sedan var det MC-Donalds för det hade Wiggo bestämt och efter det så lämnade familjen av mig vid skolan för lite CAD-kurs.....fick reda på Tenta resultatet. Jag är nöjd med resultatet. Hade 2 fel och fick MVG. Ett slarv fel och ett måttfel på en ritning....helt OK faktiskt.


Torsdagen var det avslutningsfest för innebandyskolan. Först var det Pizza och sedan prisutdelning.

Alla som varit med och tränat fick ett träningspris....


Och så idag fredag kommer hem från jobbet, Min fru har en vännina och hennes barn hemma, Wiggo´s kompis kom också förbi efter lite fotboll, brottning på studsmattan så var det dags för en veckohandling på CityGross.....så det har varit ganska lugn faktiskt.Har nu sjunkt ner i soffan och "relaxar" lite.

För imorgon är det 80års kalas...Lindas Morfar fyllde nämnligen 80år i Torsdags och nu ska han firas.

På Söndag ska Wiggo ha kalas med sina kompisar.....Bowlingkalas så vi slipper att hålla i det och vi slipper vara hemma.

Hoppas att nästa vecka blir lite lugnare!


Barnsligt roligt!!


I Lördags var det avslutning med innebandy laget och avtackning av Tränaren som ska styra skutan mot Kalmar och träna Div.2 laget CL-98.

 Vi började med Paintboll och detta låtsas krig är ju barnsligt roligt. Vi var 9st tappra krigare och det fanns lika många stilar som deltagare. Ett exempel var att en som själv kallade sig "snipern" (nämner inga namn) han gömde sig så väl att ingen kunde hitta honom, problemet var att han inte kunde skjuta någon heller!!  Men han var nöjd med att inte bli ut skjuten. Sedan kan man ju inte missa ett tillfälle att skjuta sin gamla tränare i huvudet J....lyckades med just detta 2ggr....He He He! MEN jag var inte värst, för det var en person som gav Coachen tre stora blåmärkena och sedan gav han sig på journalisten. Dom blåmarkerna kommer nog finnas kvar på hans rygg ett par dagar till. Men ack var roligt det är och vädret gjorde ju inte saken sämre.....kort och gott så är det BARNSLIGT ROLIGT!!


Efter Paintbollen var det avfärd till Bollagården där vi bastade & drack lite vuxendricka. Sedan var det mat....Exotisk planka....mer vuxendricka och Musikquiz. Det visade sig att journalisten var en riktig hejare på Musikquiz och en underhållare av stora mått, synd att han inte kommer stanna i Värnamo.
Men I det hela taget en mycket lyckad dag.... Ett stort tack till alla inblandade och speciellt till Rainman som vanligt höll i mycket även om han i år (efter lite skäll J) delade upp uppgifterna lite. Tillsist vill jag bara önska Blomman lycka till i Kalmar med det nya laget och allt runt omkring.

9st Tappra krigare!!

Uppdatering!!!

Äntligen en uppdatering!!

Efter stor påtryckning så är det nog bäst att man uppdaterar sin lilla blogg. Visste inte att det var ett sånt riv efter att läsa om lite vardags händelser i mitt liv. ;-)

VIK hade årsmöte igår 090415 och intresset från Herr-lags spelarna var massivt.....Jag var den enda Herrlag spelare som var där. (?) Av de ca 45 spelare som spelat i A & Junior laget under säsongen var det bara jag som hade möjlighet att delta på årsmötet. Mycket märkligt... Hoppas att intresset för träningen idag var bättre!

Det snackas det mycket på olika forum på nätet om SIK och deras värvande av spelare och jag kan inte låta bli att ha lite åsikter.  Det är ju inget dåligt lag som dom lyckats värva ihop (och dom är väl inte färdiga ännu)......Men lyckas Söderberg och Runnö att få alla "stjärnorna" åt samma håll. OM dom lyckas med det så kommer det att gå riktigt bra för dom. MEN bara för att man har en massa bra spelare på pappret betyder inte att man kommer automatiskt vinna serien och avancerar i serie systemet. Jag önskar dom lycka till och hoppas att det går bra för dem.


Det var en sk. "För"Tenta idag på CAD-kursen och personligen gick det väl OK......jag vet att jag gjort nått slarv fel men men. Kursledaren skulle till nästa Onsdag rätta allas ritningar, då får vi svar på hur vi ligger till.

 Tillsist,

Jag ska försöka uppdatera bloggen lite mer frekvent, men man ska ju ha något att skriva om och framför allt ska man finna ro att sätta sig ner och skriva.


En olycka kommer sällan ensam!!

En olycka kommer ju sällan ensam och det är så sant som det är sagt. Det började ju med batteriet på Opeln var för dåligt och behövdes bytas. Efter det så gick halvljus lampan sönder och för att byta den behövdes hela luftburken på bilen plockas bort. INTE nog med det sedan när vi kommer hem efter att ha krångla med lampbytet, säger Linda.

 - Det var hemskt var tvättmaskinen låter konstigt.

Då var kolet i motorn utslitet och behövdes bytas. Nu kan man ju tro att det var slut där, MEN icke sa Nicke.
När jag i onsdags morgon kör till jobbet så smäller det till under bilen (Passaten) och sedan låter den värre än en "rinkeby Räcer". Det var bara att köra ner den till Svärfar och be han beställa hem delar. Som tur var visade det sig att det bara var en avgasklämma som rostat sönder och då hade rören delat på sig.....10minuters jobb. MEN mycket krångel. Körde ner bilen till Vmo, fick fixa skjuts hem, sedan låna bil (tack Mamma) osv. Nu är det fixat iallafal.....MEN väntar bara på nästa grej!!


Vi får väl se vad som händer nu i helgen......


Så var Wiggo´s innebandy slut för denna säsongen.....riktigt kul och se hur alla utvecklas. Redan efter ett par träningar såg man resultat och sedan har det bara blivit bättre & bättre. Lite tråkigt att vi blev mer eller mindre tvingade att spela i lilla hallen, men men.

Sedan fick jag höra att vi fått lite kritik att vi inte gjort mer reklam för innebandyn i orterna runt om kring TEX. Kärda, Bredaryd, Dannäs osv. Vi får väl ta till oss det och försöka till nästa säsong att sätta upp lite lappar om när, var & hur vi tränar i byarna runt omkring F-heda.


Min Cad-kurs fortlöper och om två veckor är det en så kallad "för" tenta, så läraren ska få en hum om hur mycket vi lärt oss. Så i Onsdags fick vi med oss datorerna hem med Autocad 2009 så vi skulle kunna öva lite hemma. Perfekt tänkte jag en dator till......slipper det bli slagsmål på kvällarna.

Det var bara ett stort problem.....Mitt trådlösa nätverk var ju skyddat och jag har glömt vilket lösen ord jag satte på det. Nu har jag suttit i ca 2timmar och krånglat fram och tillbaka ÄNTLIGEN fungerar det igen. Jag blev tvungen (efter att ha tryckt lite (läs mycket) fel) att "nolla" routern och installera om allt. INTE ROLIGT, men nu fungerar det igen och vi kan använda bägge datorerna på nätet som min tanke var i från början.


RSS 2.0